FAQ

Skal man sørge for at holde pause fra at få ordnet negle?

Nej neglene behøver ikke at holde pause fra lakken, det skal kun være fordi man selv ønsker at tage en pause. Det er en myte at man skal give neglene tid til at trække vejret, negle er lavet af dødt keratin som ikke behøver at få luft. Skulle man få svamp på neglene, er man nødt til at holde en pause mens man bliver behandlet.

Hvor gammel skal være når man kommer ind hos os?

Du kan få lavet negle og eyelash extensions efter du er fyldt 13 år. Ønsker du at få permanent makeup skal du være fyldt 18 år. Hvis man er under 15 år gammel skal man have en voksen med ind i salonen. Der er ikke alders begrænsninger på vores andre behandlinger.

Hvor lang tid kan neglene holde?

Holdbarheden af neglene kan varierer alt efter hvilken type negle man har fået. Hvis man får lavet negle med den almindelige type neglelak holder de ikke så længe som med gel. Holdbarheden afhænger også af hvor meget man bruger hænderne og hvad man bruger dem til. Et tip til hvis man skriver meget på computer eller mobil, man bør undgå at bruge fingerspidserne.

  • Gel-lak på hænder: 3-4 uger
  • Kunstige negle: 3-4 uger

Efter 3-4 uger kan man eventuelt komme ind igen og få lavet en opfyldning på kunstige negle, eller få lavet ny gel-lak.

Hvordan kan folk med lange negle lave noget som helst?

Neglene bliver naturligvis lavet efter dine ønsker, men hvis du ønsker at få lavet lange negle og ikke kan finde ud af hvordan man dog skulle kunne lavet noget med lange negle, så vil vi gerne foreslå at man starter med at få lavet korte negle som man så kan vende sig lidt til det. Når du så kommer ind for at få lavet en opfyldning af neglene, kan vi lade længden blive på. Så på den måde vil du kunne vende dig til fornemmelsen af at have lange negle og hvordan man skal agere med dem, mens de gror.

Laver i negle til neglebidere?

Ja, det gør vi da, så find endelig en tid  hos os. Du kan booke enten via telefonen eller online.

Kan man godt få lavet negle på trods af at man er gravid?

Det er ikke farligt for dig eller barnet at få lavet negle mens man er gravid, det er også testet og dokumenteret. Det er dog en god ide at når du får dine negle ordnet, at du får dem lavet et sted som har god udluftning. Vi anbefaler også at man får lavet gelenegle da de ikke har lige så kraftige dampe som almindelig neglelak.

Kan man med kunstige negle tage i solarie ?

Med kunstige negle kan man godt risikere at de skifter farve hvis de bliver udsat for kraftigt UV-lys, det kan godt være i solariet men det kan også ske hvis man tager et smut syd på. Når kunstige negle bliver udsat for kraftigt UV-lys kan de falme eller blive brunlige og det er altså derfor en god ide at afdække neglene, og dette kan gøres med et lag vaseline.

Hvordan adskiller almindelig neglelak sig fra gel neglelak forskelligt?

Geleneglelak er blevet meget populært henover de sidste 4-5 år da det giver et godt alternativ til almindelig neglelak. Helt almindelig neglelak vil ofte tage 20-30 min om at hærde. Der er gel-lak lidt anderledes da det hærdes af en UV-LED lampe som kan klare hærdnings processen på et par minutter. Det betyder at man med UV lampen kan hærde lakken med det samme. Gel-lak skal ofte lægges på af en professionel som er uddannet i denne specifikke type lak som også bringer prisen lidt op. Til gengæld har gel-lak en lang række fordele:

  • Flot glat finish
  • Gel-lak skaller ikke
  • Gel-lak holder meget længe
Hvorfor bobler eller skaller mine gelneglelak?

Hvis du oplever at din gel-lak bobler eller slipper i kanterne er det sandsynligvis på grund af at der er blevet lagt for tykt et lag på. Hvis du selv ligger gel-lak på skal du sørge for at det første lag du lægger på er så tyndt som du kan ligge det. Det skal være lidt gennemsigtigt. Hvis du oplever at lakken ikke bobler men derimod skaller af, kan dette skyldes man ikke har filet neglen før lakken blev påført. Det kan også være en rigtig god ide at ligge et forsejlene lag på kanten af neglen. Du får derved forseglet kanten af lakken så den ikke skaller af så let. Alle negle er forskellige og der kan derfor nogle gange være brug for ekstra omtanke.

Hvordan får jeg mine eyelash extensions til at holde længe?

Du skal helst undgå at få våde øjne i de første 48 timer. Især i de første 48 timer men også efterfølgende skal du også undgå at tage i dampbad, sauna eller andre steder hvor man bliver udsat for damp. Når du ligger mascara på øjenvipperne slider på dem så det bør også undgås. Det er dog en god ide at børste vipperne med en maskara børste, dagligt, for at rengøre dem og skille hårene så de ikke klumper.