Behandlinger

Vi tilbyder alle former for neglebehandlinger, voksbehandlinger, Lash Lift mm. Vores dygtige personale holder sig hele tiden opdateret med de nyeste kurser i både ind og udland, for at kunne tilbyde vores kunder de sidste nye trends.

VORES BEHANDLINGER

AKRYL NEGLE

Akryl negle er for personer, der ikke har stærke, sunde negle eller evt. bider dem. Akryl placeres på neglen, længde af neglen sker efter eget valg. Derefter anvendes et lag akryl på, der giver et vedvarende sundt og naturligt udseende.

MANICURE

Vores manicure bevarer hænder og negle med et sundt og elegant udseende. Først skubbes neglebåndet tilbage og soigneres – derefter klippes og formes neglen, til sidst masseres hånden og behandling afsluttes med polering af neglene.

AKRYL PINK & WHITE

Akryl Pink & White pulver er identisk med akryl negle dog således, at der anvendes en to trins procedure, der giver et fransk manicure udseende. Først påføres det pink pulver og derefter det hvide pulver der sammen med det pink pulver giver et fransk manicure udseende, der kræves ikke efterfølgende pleje eller polering.

SPA PEDICURE

Vores spa pedicure er den ultimative oplevelse af total body velvære. Fødder sænkes i boblende varmt vand, mens de lænder dem tilbage i massagestolen, hvor hele kroppen masseres. Når tånegle er renset, klippet, neglebåndene formet og død hud fjernet, afsluttes behandlingen med massage og resultatet bliver et naturligt udseende eller farve efter valg. 

GELE NEGLE

Denne procedure er for personer, der er allergisk over for akrylpulver. Samme teknik som akryl negle ved anvendelse af et gel pulver, i stedet for akryl og udseende bliver igen vedvarende sundt og naturligt.

GELLAK

Gel polish kombinerer gelens styrke med polish farver, der skaber den perfekte manicure. Denne unikke gel polish er dannet gennem et LED/UV lys efter hver lag, hvilket indebærer en holdbarhed der rækker 2-3 uger længere end den normale typiske negle polish.

OPFYLDNING AF AKRYL/GELE NEGLE

Opfylding er for negle er vokset frem efter ca. 3-4 uger.

VIPPER/BRYN

Vi forlænger vipper, og farver vipper, bryn.

VOKSBEHANDLING

Vi udfører flere typer af voksbehandling. Se prisliste for detaljer.

PRIS OG KVALITET FØLGES OFTE AD

Hos King Nails anvender vi kun de bedste produkter til behandlinger såsom CND, DND, OPI, NSN, Nuskin, ONS osv. Vi er bland de bedste neglesaloner i Danmark, når det gælder negledesign og dekoration og arbejdet bliver udført af en professionel CND negletekniker. Kom ind i vores flotte King Nails saloner, og få lavet flotte negle eller få forstærket dine egne negle af en vores dygtige negleteknikere. Negleforstærkningen laves enten i akryl eller gele, vi anvender tipper til forlængelse.